Mire figyeljünk ugrálóvár bérlésekor?

Kétségtelenül a gyerekek egyik kedvenc játéka a színes és vonzó ugrálóvár. Első élményeiket valószínűleg egy játszóházban 
vagy egy szabadtéri eseményen, például gyereknapon, vagy céges családi napon szerezték, ahol gyakran bérelnek hatalmas 
kastélyt, vagy kalózhajót, esetleg hercegnő várat megformáló légvár szerkezetet. 


 
 
 

A szülők látva, hogy az ugrálóvár milyen jó játék és hogy mennyire leköti a gyermekeket sokszor döntenek úgy, hogy otthonra is vásárolnak egyet. Egy légvár esetében a legfontosabb kitétel, hogy mindig a gyermekek biztonságát helyezzük előtérbe. 
 
Persze fontos a jó ár-érték arány is, összeséggében az alábbi dolgokra érdemes figyelnünk a vásárlás előtt. 
 
Nézzünk utána a cégnek, aki az ugrálóvárakat adja bérbe. Csak megbízható online áruházból kölcsönözzünk, ahol a cég adatai fel vannak tűntetve, ilyen például egy működő telefonszám, vagy létező e-mail cím. Nyugodtan hívjuk fel őket és tegyük fel kérdéseinket, az ügyfélszolgálat válaszaiból is sok minden leszűrhető egy vállalkozással kapcsolatban. Ellenőrizzük, hogy minden szükséges információ közzé van e téve, például  a garanciák, szállítási feltételek, stb.. Érdemes átolvasnunk a cégről és termékeiről szóló referenciákat is. Ha ezek pozitívak, akkor nyugodtak lehetünk abban, hogy a cég korrekt és megbízható. 

Ezek összességében olyan biztonságot nyújtó információk, amik szükségesek ahhoz, hogy garantálják, hogy a termékek megfelelő minőségűek legyenek. Tehát bármelyik ugrálóvár mellet is döntünk, bizonyosodjunk meg róla, hogy jó hírű a vállalat, biztonságosan használható és megfelelően tesztelt a termék és megfelel az európai szabványoknak. Saját felelősségünk, hogy légvár bérlés után betartsuk a gyártók útmutatásait, ami nélkülözhetetlen a biztonságos és önfeledt játékhoz.