Milyen sporteseményekre érdemes sátrat bérelni?

Az alábbi bejegyzésünkben azokat a sportokat gyűjtöttük össze, ahol érdemes elgondolkodni a sátor bérlés lehetőségén. Ha üzemeltetőként működtetünk sportpályákat, akkor a rendezett körülmények mellett fontos, hogy figyeljünk a látogatóink kényelmére, biztonságára is. 


 
 
 

Egy sport sátor méretében, anyagában is igen sokféle lehet, igazodva az adott sport kívánalmaihoz és a megrendelő elképzeléseihez. A sátor bérlés igen jó szolgálatot tesz, mert egyrészt védi a játékosokat, edzésen résztvevőket, és sok esetben a nézőközönséget is például az esőtől, hótól, vagy az erős napsütéstől. Másrészt használati időn kívül pedig a sportpályát vagy pályákat tudhatjuk biztonságban. 
 
Egy zárható sátor véd az illetéktelen behatolóktól és a rongáló vandáloktól. Talán a legnépszerűbb sport sátor közé tartozik a foci pályák fölé kialakított sátor. Legyen szó akár kisebb, műfüves pályákról, vagy normálméretű focipályáról. 
A kültéri úszómedencék köré is sokszor húznak az őszi, téli hónapokra sátrat, így az a hideg időben is remekül használható marad. A lovagló gyakorló pályáknál illetve a teniszpályáknál is gyakran találkozhatunk fedett változattal is. Van, ahol egész évben, van ahol az úszómedencékhez hasonlóan csak a hideg idő beálltával fedik le a pályákat.