Kedves Látógatók és Érdeklődők

Üdvözlünk minden régi és új Ügyfelünket, illetve Érdeklődőt honlapunkon!
Cégünk 19 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt, és azóta is nagy sikerrel működik a különféle rendezvények és programok, valamint családi és céges összejövetelek különleges világában. Azért azt is tudni kell rólunk, hogy kezdetek kezdetén csupán légvárak gyártásával, valamint eladásával és bérbe adásával foglalkoztunk és csak évek múltán változott céges profilunk.


 
 
 

Mint minden más, így az ügyfelek igényei és a piac is változott, melyhez alkalmazkodva mi is módosítottuk kezdeti elképzeléseinket, termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat. Ezzel egy időben természetesen változott hozzáállásunk és látásmódunk is, melynek köszönhetően nagyobb hangsúlyt kapott nálunk az innováció és a humánerőforrás fejlesztése. Ezáltal bővült munkatársaink tudása és sok éves tapasztalattal bíró szakembereink köre is. És persze nem maradhatott el az új célok megfogalmazása és kitűzése sem, így több üzletágakra bontva tevékenykedik vállalatunk. Ennek köszönhetően egyre nagyobb hatékonyságot kezdtünk el elérni különféle tevékenységeink végzése során, melynek köszönhetően ügyfeleink márka hűvé váltak és szükség esetén a mi segítségünket kérik.

Kínálatunkat gazdagítják a légvárak mellett különféle méretű, formájú és alakú rendezvénysátrak is, melyek bérlése vállalatunk fő profiljához tartozik. Ha ügyfelünk igénye megkívánja, akkor a bérelt sátrak mellé egyéb kiegészítő eszközöket is biztosítunk, mint például hűtő és fűtő berendezés, pódium és dekorációs kellékek. Kívánságoktól és a megrendezésre kerülő programok jellegétől függően lehetőség van felfújható játékok, sporteszközök bérlésére is, illetve különféle ovis és iskolás csomagokkal is tudunk biztosítani. De ugyanígy esküvők, céges bulik és csapatépítő programok alkalmával is ügyfeleink segítségére lehetünk akár sátor választás, akár kiegészítő játékok és programok kiválasztása terén.

Ha úgy érzi, hogy az Ön segítségére is lehetünk, ne habozzon, keresse fel bizalommal munkatársainkat!